Gasilni aparat na Bioversal

 

 

Bioversal gasilniki vsebujejo gasilno sredstvo Bioversal QF, ki pa je okolju prijazno. Namenjeni so gašenju začetnih požarov ter odstrajevanju oljnih madežev. So pod stalnim tlakom in ne sodijo med klasične gasilnike. So dobra alternativa gasilnikom na prah.

Bioversal QF je medrarodno priznan proizvod za gašenje, ki je primeren za učinkovito gašenje požarov razreda A, razreda B in razreda F . Namenjen pa je tudi ekološkemu odstranjevanju vseh vrst onesnaženj z razlitimi gorivi, olji in maščobami na vseh površinah.

Gasilo ima sposobnost ohlajevanja in stabilizira gorljive konstrukcije zgradb, omejuje razvoj dima, preprečuje ponovni vžig ter posredno s tem ščiti ljudi.

Kot je bilo že omenjeno je gasilno sredstvo Bioversal okolju prijazno, saj ne razžira materialov in je dermatološko ne oporečen. Pri uporabi ščiti življenski prostor rastlin, živali in mikroorganizmov. Na kvaliteto vode in naravno ravnotežje vodenega režima tudi tistega v čistilnih napravah uporaba Bioversal QF ne vpliva. Zaradi teh lastnosti ima gasilnik Bioversal prednost pred ostalimi gasilnimi sredstvi pri uporabi v naravnem okolju.

Prav tako tudi nudimo označevanje gasilnih aparatov oziroma gasilnikov.

 

    gasilni_aparat_Bioversal_-_2kg_www.gasilnik.com.jpg 

 Volumen polnenja z Bioversal QF: 2,5l 
 Skupna teža: 6 kg 
 Višina: 410 mm 
Širina: 110 mm 
 Področje delovanja: 0°C do +60°C
Tip požara: A, B, F 

 

gasilni_aparat_Bioversal_-_9kg_www.gasilnik.com.jpg

 Volumen polnenja z Bioversal QF: 9l 
 Skupna teža:   
Višina: 580 mm
Širina 
Področje delovanja: 0°C do +60°C
Tip požaraA, B, F